לחמניות תמרים ופקאן

רעיון נפלא לטוויסט מתוק וטעים בלחמניות, מיוחד עם טעם של עוד!

 

מצרכים:

500 גרם מים

25 גרם שמרים יבשים

1 קג קמח

80 גרם סילאן

10 גרם משפר אפייה

15 גרם מלח

80 גרם שמן

100 גרם אגוזי פקאן

70 גרם תמרי מג’הול חתוכים וללא גרעין

 

אופן ההכנה:

נכניס לקערת המיקסר קודם את המים, לאחר מכן את השמרים, את הקמח ואז את כל השאר.

נלוש כעשר דקות, על מהירות 1 במיקסר.

ניצור מהבצק כדור הדוק ומתוח ונניח להתפחה על משטח העבודה, מכוסה בניילון לשעה.

נחלק את הבצק לחלקים של 100 גרם כל אחד ונגלגל ללחמניות עגולות.

נתפיח במגש אפייה, עם ניילון מעל כחצי שעה.

נמרח מעל ביצה לזיגוג ונאפה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות, כ15 דקות, עד שהן מזהיבות יפה.

 

בהצלחה!

 

13.2.23

סדנאות

יום חמישי 12.9.24 בשעה 10:00
ארוחות בוקר

430

יום שלישי 17.9.24 בשעה 16:00
ארוחה ברגע

430

17.8.25- 21.8.25 בסטודיו בקרית אתא
קורס אפייה לנוער

1,800

הרשמו ונעדכן על תאריכים קרובים
קורס קונדיטוריה

יום שלישי 24.9.24 בשעה 16:00
ארוחה מלאה מא-ת

430

רוצים סדנה רק עם המשפחה?

יום-הולדת? מסיבת רווקות או בת מצווה? ואתם גם קבוצה של 5 משתתפים ומעלה? ניתן לתאם סדנה פרטית רק לכם!

צאי מסאלה
עוגיות צ'אי מסאלה
אני חולמת את העוגיות האלה כבר די מזמן. מאז הספקתי לקנות תבנית מגניבה מאליאקספרס כדי לדחוס את הבצק לצורת מלבן...
מיקרו
קינוח שוקולד ושיבולת שועל במיקרו
נכון שלפעמים בא לנו איזה משהו טעים, חמים ומנחם? ואם כבר לא מושחת, כדי שנרגיש טוב עם עצמנו… אז כזה:...
התחל צאט
צריכים עזרה?
היי, כאן יערית
אפשר לשלוח הודעה ונשמח לעזור...