המאפינס האלה כל כך מגניבים וטעימים, יפים ונימוחים. אני אוהבת להכין לי ולהקפיא וכשמתחשק לי משהו מתוק ליד הקפה, אני שולפת ומפשירה בחימום קל וזה פשוט מושלם לפינוק אחר הצהרים.
מצרכים:
3 בננות (בשלות כמובן)
2 ביצים
1/2 כוס אבקת סטיביה
וניל
1/2 כוס שמן קנולה
שקית אבקת אפייה
כוס קמח מלא
1/2 כוס שוקולד מריר קצוץ
לקרמבל
1/4 כוס שיבולת שועל דקה
כפית אבקת סטיביה
1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
כף חמאת שקדים
אופן ההכנה:
נמעך את הבננות ונערבב עם הביצים, סטיביה ווניל. נוסיף שמן ונערבב.
נוסיף אבקת אפייה וקמח ונערבב.
נכניס שוקולד ונערבב קלות. נשים בתבנית מאפינס.
נערבב את מרכיבי הקרמבל ונפזר מעל.
נאפה בתנור שחומם מראש על 160 מעלות, כ25 דקות (זמן האפייה תלוי בגודל המאפינס), עד שיוצא קיסם יבש בבדיקה.
31.7.22

