בלונדיז חמודים וקליליים.
מודה שבד”כ אני לא הולכת על הדברים הטרנדיים, אבל הפעם איכשהו השתרבבו בייגלה ולוטוס.
מצרכים:
3 ביצים
200 גרם סוכר דמררה
100 גרם שמן
קורט מלח
175 גרם קמח
125 גרם שוקולד מריר
מעט ממרח לוטוס
מעט שברי בייגלה
אופן ההכנה:
נערבב ביצים עם סוכר. נוסיף שמן ונערבב.
נוסיף מלח וקמח ונערבב.
נוסיף שוקולד ונערבב.
נעביר לתבנית עם נייר אפייה,
נכניס נגיעות של ממרח לוטוס לתערובת ונפזר מעל שברי בייגלה.
נאפה בתנור שחומם מראש על 160 מעלות, כ40 דקות.
נחתוך ונסדר על צלחת הגשה.
13.3.23

