האמת שלקח לי המון זמן ליצור מתכון, דווקא לעוגיות הפשוטות האלה. משהו בתוכי לא נתן לי מנוחה.. עד שביום אחד זה יצא. וזו רק ההתחלה, כי כבר יש לי בראש מגוון תוספות והרבה אפשרויות. זריזות להכנה, כמה פשוטות, ככה טעימות!
מצרכים:
100 גרם חמאה רכה (לא מומסת)
30 גרם סוכר לבן
100 גרם סוכר חום דמררה
ביצה
160 גרם קמח
10 גרם אבקת אפייה
20 גרם אגוזי לוז, רצוי קלויים
30 גרם שוקולד לבן
30 גרם שוקולד חלב
60 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
נערבב חמאה וסוכרים. נוסיף ביצה ונערבב. נוסיף קמח ואבקת אפייה ונערבב. נוסיף שוקולדים ואגוזים ונערבב.
נגלגל לכדורים (יוצאות כ15 עוגיות די גדולות) ונאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, כ10 דקות.
ניתן לפזר לפני האפייה מעל העוגיות עוד חתיכות שוקולד או להטמין בתוכן עוד מטבעות שוקולד לבחירה.
30.5.23