פרלינה פיסטוק

אחד הדברים השווים יותר שיש בעולם הקונדיטוריה, זה פרלינה. פרלינה זה בעצם אגוזים (מסוגים שונים, למשל פקאן, שקדים, לוז…) שטחונים יחד עם קרמל, עד למרקם של משחה. הפיסטוק בד”כ מתקבל סמיך יותר, למשל מסמיכות של פרלינה פקאן.

איך תשלבו את הפרלינה בקינוחים שלכם?
זה יכול להיות שכבה פנימית בעוגת שכבות, זה יכול לשמש כקישוט טעים על זילוף וזה גם יכול להעשיר את הטעם בקרמים.

 

מצרכים:

75 גרם סוכר

150 גרם פיסטוק

מעט מים

 

אופן ההכנה:

נקלה פיסטוק: נכניס לתנור שחומם ל150 מעלות, כ12 דקות.

נכניס סוכר עם מעט מים לסיר ונחמם.
נמדוד שהטמפרטורה מגיעה ל 117-121 מעלות.
נוסיף פיסטוק קלוי ונקרמל עד השחמה.
נקרר על משטח ונטחן עד שיהפוך נוזלי.

לגיוון, תוכלו להחליף את הפיסטוק באגוז אחר (למשל, לוז, פקאן, מלך, שקדים).

 

4.8.23

סדנאות

יום חמישי 12.9.24 בשעה 10:00
ארוחות בוקר

430

יום שלישי 17.9.24 בשעה 16:00
ארוחה ברגע

430

17.8.25- 21.8.25 בסטודיו בקרית אתא
קורס אפייה לנוער

1,800

הרשמו ונעדכן על תאריכים קרובים
קורס קונדיטוריה

יום שלישי 24.9.24 בשעה 16:00
ארוחה מלאה מא-ת

430

רוצים סדנה רק עם המשפחה?

יום-הולדת? מסיבת רווקות או בת מצווה? ואתם גם קבוצה של 5 משתתפים ומעלה? ניתן לתאם סדנה פרטית רק לכם!

צאי מסאלה
עוגיות צ'אי מסאלה
אני חולמת את העוגיות האלה כבר די מזמן. מאז הספקתי לקנות תבנית מגניבה מאליאקספרס כדי לדחוס את הבצק לצורת מלבן...
מיקרו
קינוח שוקולד ושיבולת שועל במיקרו
נכון שלפעמים בא לנו איזה משהו טעים, חמים ומנחם? ואם כבר לא מושחת, כדי שנרגיש טוב עם עצמנו… אז כזה:...
התחל צאט
צריכים עזרה?
היי, כאן יערית
אפשר לשלוח הודעה ונשמח לעזור...