עוד טרנד מגניב ובאמת שווה שכבש את הרשת, קל ממש להכנה וטעים בצורה מפתיעה!
מצרכים:
אפרסק קפוא (מקפיאים אפרסק לשעה- שעתיים, לא יום שלם, אחרת יצא לכם אבן וקשה יהיה לגרד אותו..)
יוגורט לבן
גרנולה שאוהבים (קנויה או ביתית)
תוספות- ממליצה על טחינה גולמית וסילאן
אופן ההכנה:
מסדרים בצלחת:
יוגורט לבן
מעל שמים גרנולה שאוהבים (ביתית או קנויה).
מגרדים במגרדת את האפרסק הקפוא.
אני אוהבת לזלף טחינה גולמית וסילאן בסוף.
זה יוצא מעדן כיפי לפתוח איתו את היום, עם מרקם מושלם!
31.8.23