עוגיות כפולים ריבה

עוגיות זה קלאסי לסוף צום. להחזיר את הנשימה עם ביס נימוח בפה ומתוק וטעים.

זה בצק שאפשר לעשות בו המון שימושים וגיוונים.

 

מצרכים:

200 גרם קמח

40 גרם שקד טחון

60 גרם אבקת סוכר

100 גרם חמאה קרה

קורט מלח

ביצה

 

אופן ההכנה:

במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון, נעבד למקרם פירורי הכל חוץ מביצה.

לאחר מכן נוסיף ביצה ונעבד לגוש בצק. נקרר כשעה.

נקמח משטח עבודה ונרדד. נקרוץ צורות שלמות וצורות עם חור (בכמות שווה זה מול זה).

נאפה בתנור שחומם מראש על 160 מעלות, כ20 דקות עד להזהבה קלה.

טיפ שווה: נסדר את העוגיות המחוררות ונפדר באבקת סוכר, אחר כך נניח ריבה על העוגיות השלמות (אני השתמשתי בריבת תפוחים שמתאימה לחגים, אבל גם ריבות אחרות יתאימו כאן) ונצמיד את העוגיות.

תהנו ושנה מתוקה!

 

21.9.23

סדנאות

יום חמישי 12.9.24 בשעה 10:00
ארוחות בוקר

430

יום שלישי 17.9.24 בשעה 16:00
ארוחה ברגע

430

17.8.25- 21.8.25 בסטודיו בקרית אתא
קורס אפייה לנוער

1,800

הרשמו ונעדכן על תאריכים קרובים
קורס קונדיטוריה

יום שלישי 24.9.24 בשעה 16:00
ארוחה מלאה מא-ת

430

רוצים סדנה רק עם המשפחה?

יום-הולדת? מסיבת רווקות או בת מצווה? ואתם גם קבוצה של 5 משתתפים ומעלה? ניתן לתאם סדנה פרטית רק לכם!

צאי מסאלה
עוגיות צ'אי מסאלה
אני חולמת את העוגיות האלה כבר די מזמן. מאז הספקתי לקנות תבנית מגניבה מאליאקספרס כדי לדחוס את הבצק לצורת מלבן...
מיקרו
קינוח שוקולד ושיבולת שועל במיקרו
נכון שלפעמים בא לנו איזה משהו טעים, חמים ומנחם? ואם כבר לא מושחת, כדי שנרגיש טוב עם עצמנו… אז כזה:...
התחל צאט
צריכים עזרה?
היי, כאן יערית
אפשר לשלוח הודעה ונשמח לעזור...