במשך עשר שנים, בהן לימדתי אמנות וחינכתי, טיפחתי את תחביב האפיה שלי והחלטתי לצאת ללמוד לעומק.
מהר מאוד לקחתי את החוזקה שלי כמורה, כמי שיודעת להוביל ילדים או אנשים בתהליך למידה ושילבתי אותה עם אהבתי לקונדיטוריה. פתחתי בחקר ולמידה להתנסות בתחום וההצלחה לא איחרה להגיע. פתחתי עסק מהבית לעוגות ומגשי אירוח. זה היה מדהים והעסק גדל במהרה, כך שהתחלתי להעסיק עובדים כדי לעמוד בקצב ההזמנות. מיד לאחר מכן, התפתחתי והקמתי מקום מדהים, בית קפה לצד קונדיטוריה מדהימה, שם ייצרנו מגוון גדול של מוצרים מיוחדים כמו לחם טוב או עוגה שווה. הגיעו אלינו מכל הסביבה ואף מרחוק. בשלב זה הרגשתי שאני מפספסת את מה שרציתי להוציא לעולם ולהעביר את כל הידע שלי בשיטה הייחודית שפיתחתי במאפים מדהימים בעבודת יד. התשוקה שלי לגרום לאנשים להפסיק לחשוש מלגעת בשמרים ולהתחיל לאפות לחמים, לא לפחד להכין עוגות מוס עם ג’לטין וכך להנגיש את סודות האפייה הקסומים, כי כשברגע שלומדים להכיר ולהבין את החומרים, מצליחים ובגדול. כשתבינו את זה, תרגישו בטוחים לאפות כמו שרק רציתם. בסדנאות שלי תקבלו ידע שיביא לכם ביטחון. אצלי, גם כשסדנה נגמרת, אני ממשיכה ללוות אתכם ולהיות שם בשבילכם, בהתייעצות או שיתוף כדי לכוון ולשחזר את ההצלחה. זו האהבה שלי! בכל סדנה אני זוכה לחברים חדשים שביחד אנחנו מצליחים לאפות כמו שחלמנו ואפילו יותר.אין לי ספק שזה בדיוק המקום המדויק בשבילי בו אוכל לקחת אתכם למסע אל סודות האפיה שלי יד ביד.
הרגש שביצירה, הופך לחוויה קולינרית
חומרי הגלם הטובים ביותר בשבילכם
כי כשעובדים עם הטוב ביותר,מבטיחים את הטעם המשובח
סוד הקונדיטוריה שלנו הוא להשתמש בחומרים שנוצרים ונרקחים כאן ועכשיו. זה עיקרון שאימצנו כדי ליצור משהו חדש אבל מוכר, עדכני ומתקדם עם הזמן, כזה שלא קופא על שמריו.
אנחנו משתמשים בחומרים הטובים ביותר בשביל שחווית הטעמים תהיה מסעירה, מרתקת וסוחפת.