אפרסק קפוא מגורד על יוגורט

עוד טרנד מגניב ובאמת שווה שכבש את הרשת, קל ממש להכנה וטעים בצורה מפתיעה!

 

מצרכים:

אפרסק קפוא (מקפיאים אפרסק לשעה- שעתיים, לא יום שלם, אחרת יצא לכם אבן וקשה יהיה לגרד אותו..)

יוגורט לבן

גרנולה שאוהבים (קנויה או ביתית)

תוספות- ממליצה על טחינה גולמית וסילאן

 

אופן ההכנה:
מסדרים בצלחת:
יוגורט לבן
מעל שמים גרנולה שאוהבים (ביתית או קנויה).
מגרדים במגרדת את האפרסק הקפוא.
אני אוהבת לזלף טחינה גולמית וסילאן בסוף.
זה יוצא מעדן כיפי לפתוח איתו את היום, עם מרקם מושלם!

 

31.8.23

סדנאות

יום חמישי 12.9.24 בשעה 10:00
ארוחות בוקר

430

יום שלישי 17.9.24 בשעה 16:00
ארוחה ברגע

430

יום רביעי 5.3.2025 בשעה 16:00
סדנת פורים

440

הרשמו ונעדכן על תאריכים קרובים
קורס קונדיטוריה

יום שלישי 24.9.24 בשעה 16:00
ארוחה מלאה מא-ת

430

רוצים סדנה רק עם המשפחה?

יום-הולדת? מסיבת רווקות או בת מצווה? ואתם גם קבוצה של 5 משתתפים ומעלה? ניתן לתאם סדנה פרטית רק לכם!

צאי מסאלה
עוגיות צ'אי מסאלה
אני חולמת את העוגיות האלה כבר די מזמן. מאז הספקתי לקנות תבנית מגניבה מאליאקספרס כדי לדחוס את הבצק לצורת מלבן...
מיקרו
קינוח שוקולד ושיבולת שועל במיקרו
נכון שלפעמים בא לנו איזה משהו טעים, חמים ומנחם? ואם כבר לא מושחת, כדי שנרגיש טוב עם עצמנו… אז כזה:...
התחל צאט
צריכים עזרה?
היי, כאן יערית
אפשר לשלוח הודעה ונשמח לעזור...