איכשהו אני תמיד מגיעה לשלב את השניים האלה! מייפל, כמובן רק טבעי, זה טעם מטורף ופקאן משתלב איתו בצורה מדהימה.
הפעם שילבתי גם חמאה חומה, שזו בעצם חמאה שמרתיחים עד שהיא מקבלת צבע אגוזי (וגם טעם מיוחד כזה).
מצרכים:
120 גרם חמאה
60 גרם סוכר לבן
30 גרם סוכר חום כהה
30 גרם מייפל טבעי
ביצה
200 גרם קמח
10 גרם אבקת אפייה
80 גרם פקאן קצוץ
אופן ההכנה:
נרתיח את החמאה בסיר, עד שתשחים.
נוריד מהאש, נוסיף לה סוכרים ומייפל ונערבב. נוסיף ביצה ונערבב.
נוסיף קמח ואבקת אפייה ונערבב.
נוסיף פקאן קצוץ גס, נערבב וניצור כדורים (כ15 עוגיות).
נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, כ10 דקות.
30.5.23