אני לא יכולה לתאר את ההתרגשות שלי מהעוגיות הרכות האלה, הנמסות בפה ופשוט מושלמות!!
רגע, קמה לקחת לי עוגייה אחת וחוזרת לכתוב… 😉
הן מדהימות ובדיוק מתאימות לנשנוש (הצנצנת עוד רגע נגמרת…)
במתכון יוצאות כ60 עוגיות. הן לא נשארות לאורך זמן…
מצרכים:
120 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
3 ביצים
150 גרם סוכר דמררה
וניל
20 גרם קקאו
150 גרם שקדים טחונים
20 גרם קמח תפו”א/ קורנפלור
10 גרם אבקת אפייה
100 גרם שוקולד חלב קצוץ גס
100 גרם שוקולד לבן קצוץ גס
50 גרם פקאן קצוץ גס
נגיעת מלח אטלנטי
אופן ההכנה:
נמיס במיקרוגל חמאה ושוקולד מריר.
נקציף ביצים שלמות וסוכר, במשך כמה דקות, עד לקבלת קצף תפוח, בהיר וסמיך.
נוסיף וניל ואת תערובת השוקולד המומסת ונקציף מעט.
נוסיף קקאו, שקדים טחונים, קמח תפו”א ואבקת אפייה ונקציף מעט.
נוסיף שוקולדים ופקאן קצוצים ונאחד.
נסדר בתבנית עוגיות, בעזרת שתי כפיות ונפזר מעל נגיעת מלח אטלנטי.
נאפה בתנור שחומם מראש על 170 מעלות, כ12 דקות. ניזהר מאפיית יתר.
נשתדל לשמור בצנצנת ולא לזלול את הכל מיד 🙂