לפעמים בא לנו משהו קטן לנשנוש, שיהיה טעים ואם כבר בריא אז בכלל…
זה טרנד חמוד שכבש את הרשת והאמת? הוא באמת כזה. ממליצה בחום!
מצרכים:
10 תמרים מג’הול
40 גרם חמאת בוטנים (רצוי טבעית)
30 גרם אגוזי לוז קצוצים (אפשר גם סוג אחר של אגוזים)
140 גרם שוקולד מריר (ממליצה על שימוש בשוקולד מריר 85% מוצרי קקאו)
מעט מלח גס
אופן ההכנה:
נניח על נייר אפייה תמרים חצויים ופתוחים. נרדד אותם למשטח דק יותר.
על הצד הדביק יותר, נמרח חמאת בוטנים.
מעל נפזר אגוזי לוז קצוצים גס.
נמיס שוקולד מריר ונצפה הכל.
לסיום נפזר מעט מלח גס.
נקפיא ונחתוך.
יוצא מדהים, טעים ובריא!
17.8.23

