יוגורט עם חמאת בוטנים ושוקולד קפוא

בדיוק לקיץ, מעדן פשוט פשוט וטעים ממש, אפילו במסגרת האוכל הבריא והחלבוני 🙂

קל להכנה, אפשר לשמור במקפיא תמיד ליתר ביטחון…

 

מצרכים:

200 גרם יוגורט לבן

20 גרם חמאת בוטנים טבעית
5 גרם קקאו
10 גרם דבש

85 גרם שוקולד מריר (רצוי אחוזי מוצקי קקאו גבוהים)

5 גרם שמן קוקוס
35 גרם שוקולד מריר קצוץ
5 גרם פקאן קצוץ

 

אופן ההכנה:

נערבב יוגורט עם חמאת בוטנים טבעית, קקאו ודבש.
נעביר לתבנית עם נייר אפייה ונמרח.
נמיס בקערה ביחד שוקולד מריר עם שמן קוקוס.
נפזר מעל שוקולד מריר קצוץ ופקאן קצוץ.
נקפיא!
לאחר כשעה, נוציא, נשבור לחתיכות ונזלול בתיאבון!

 

24.7.23

סדנאות

יום חמישי 12.9.24 בשעה 10:00
ארוחות בוקר

430

יום שלישי 17.9.24 בשעה 16:00
ארוחה ברגע

430

17.8.25- 21.8.25 בסטודיו בקרית אתא
קורס אפייה לנוער

1,800

הרשמו ונעדכן על תאריכים קרובים
קורס קונדיטוריה

יום שלישי 24.9.24 בשעה 16:00
ארוחה מלאה מא-ת

430

רוצים סדנה רק עם המשפחה?

יום-הולדת? מסיבת רווקות או בת מצווה? ואתם גם קבוצה של 5 משתתפים ומעלה? ניתן לתאם סדנה פרטית רק לכם!

צאי מסאלה
עוגיות צ'אי מסאלה
אני חולמת את העוגיות האלה כבר די מזמן. מאז הספקתי לקנות תבנית מגניבה מאליאקספרס כדי לדחוס את הבצק לצורת מלבן...
מיקרו
קינוח שוקולד ושיבולת שועל במיקרו
נכון שלפעמים בא לנו איזה משהו טעים, חמים ומנחם? ואם כבר לא מושחת, כדי שנרגיש טוב עם עצמנו… אז כזה:...
התחל צאט
צריכים עזרה?
היי, כאן יערית
אפשר לשלוח הודעה ונשמח לעזור...