הטרנד הגיע עד אלי, כןכן, אני שלא נכנעת לטרנדים, אהבתי ממש!
יאללה להכין!
מצרכים:
350 גרם קמח
50 גרם קקאו
60 גרם אבקת סוכר
10 גרם אבקת אפייה
160 גרם חמאה חתוכה לקוביות
קורט מלח
ביצה
90 גרם שמנת מתוקה
2 צנצנות של ממרח אגוזים בהיר, ממליצה על מובנפיק
8 שורות של שוקולד אצבעות קינדר
אבקת סוכר לפידור
אופן ההכנה:
במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה, נעבד לפירורים קמח, קקאו, אבקת סוכר, אבקת אפייה, חמאה ומלח.
נוסיף ביצה ושמנת מתוקה ונעבד לבצק אחיד.
נחלק את הבצק לשניים ונכין מעטפה משני ניירות אפייה (יש סרטון הדגמה ברשתות החברתיות שלי).
נרדד את הבצק בתוך המעטפה בעובי אחיד, נמרח ממרח (אני השתמשתי בכל חלק של הבצק בצנצנת שלמה. אפשר כמובן להוריד בכמות, אבל דעו שיהיה כמובן פחות מילוי בעוגייה). נסדר שורה של 4 קינדרים ונגלגל בעזרת דף האפייה לרולדה יפה.
נאפה בתנור שחומם מראש על 160 מעלות, למשך 20 דקות.
נחכה שיתקרר לגמרי (!) ורק אז נפדר באבקת סוכר ונחתוך לפרוסות.
3.1.24

