עוגת שוקולד חמה ללא גלוטן

מתכון שאני מכינה כבר שנים, הכי קל לביצוע זריז לפני שבת, לקינוח. זה טעים ורך וממש פשוט להכנה.

שימו לב שלא תהיה אפיית יתר ושיישאר חלק בפנים רך ומעט נוזלי.

אפשר גם להטמין פנימה קוביית שוקולד או ממרח כלשהו (נוטלה, לוטוס).

לפני ההגשה לחמם קלות ולהגיש לצד גלידה.

אם רוצים להכין בגרסה חלבית, ניתן להחליף את השמן ב200 גרם חמאה ולהמיס אותה עם השוקולד.

 

מצרכים:

200 גרם שוקולד מריר

180 גרם סוכר

160 גרם שמן

5 ביצים

35 גרם שקדים טחונים

 

אופן ההכנה:

נמיס שוקולד במיקרוגל בזהירות, נוסיף לו סוכר ונערבב. נוסיף שמן ונערבב. נוסיף את הביצים ונערבב. נוסיף שקדים טחונים ונערבב.

נעביר לתבניות מאפינס (יוצא כ10 יחידות).

נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ12 דקות וניזהר מאפיית יתר, כדי שבאמצע יישאר חלק נוזלי.

תהנוווו

 

2.4.23

סדנאות

יום שישי 27.9.24 בשעה 10:00
סדנת חגים

440

יום חמישי 12.9.24 בשעה 10:00
ארוחות בוקר

430

יום שלישי 17.9.24 בשעה 16:00
ארוחה ברגע

430

הרשמו ונעדכן על תאריכים קרובים
קורס קונדיטוריה

יום שלישי 24.9.24 בשעה 16:00
ארוחה מלאה מא-ת

430

רוצים סדנה רק עם המשפחה?

יום-הולדת? מסיבת רווקות או בת מצווה? ואתם גם קבוצה של 5 משתתפים ומעלה? ניתן לתאם סדנה פרטית רק לכם!

צאי מסאלה
עוגיות צ'אי מסאלה
אני חולמת את העוגיות האלה כבר די מזמן. מאז הספקתי לקנות תבנית מגניבה מאליאקספרס כדי לדחוס את הבצק לצורת מלבן...
מיקרו
קינוח שוקולד ושיבולת שועל במיקרו
נכון שלפעמים בא לנו איזה משהו טעים, חמים ומנחם? ואם כבר לא מושחת, כדי שנרגיש טוב עם עצמנו… אז כזה:...
התחל צאט
צריכים עזרה?
היי, כאן יערית
אפשר לשלוח הודעה ונשמח לעזור...