פאי שוקולד פרווה

את המתכון הכיפי הזה יצרתי בשישי אחד, כשהתכוננתי לבואם של אורחים ורציתי משהו פרווה לסיום הארוחה. הוא יצא ממש קליל וטעים, מתאים בול לצד פירות או גלידה!

 

מצרכים:

180 גרם קמח

50 גרם שקדים טחונים

60 גרם סוכר

25 גרם שמן

25 גרם שמן קוקוס

וניל

ביצה

 

למילוי:

200 גרם שוקולד מריר

80 גרם סוכר

70 גרם שמן

2 ביצים

10 גרם קקאו

20 גרם שקדים טחונים

 

אופן ההכנה:

נערבב קמח, שקדים טחונים, סוכר, שמן, שמן קוקוס ווניל בקערה. נוסיף ביצה ונערבב לקבלת פירורים.

נשאיר חופן בצד, עבור החלק העליון, ואת השאר נהדק לתבנית פאי (אין צורך לעשות שוליים).

נמיס שוקולד ונוסיף לו סוכר ושמן ונערבב. נוסיף ביצים ונערבב. נוסיף קקאו ושקדים טחונים ונערבב.

נעביר לתבנית, מעל הבצק ואז נפזר את הפירורים ששמרנו בצד, מעל החלק של השוקולד.

נאפה בתנור, שחומם מראש על 160 מעלות, כ20- 30 דקות, עד שפאי מתייצב, אך עדיין רך.

 

23.6.23

סדנאות

יום חמישי 12.9.24 בשעה 10:00
ארוחות בוקר

430

יום שלישי 17.9.24 בשעה 16:00
ארוחה ברגע

430

17.8.25- 21.8.25 בסטודיו בקרית אתא
קורס אפייה לנוער

1,800

הרשמו ונעדכן על תאריכים קרובים
קורס קונדיטוריה

יום שלישי 24.9.24 בשעה 16:00
ארוחה מלאה מא-ת

430

רוצים סדנה רק עם המשפחה?

יום-הולדת? מסיבת רווקות או בת מצווה? ואתם גם קבוצה של 5 משתתפים ומעלה? ניתן לתאם סדנה פרטית רק לכם!

צאי מסאלה
עוגיות צ'אי מסאלה
אני חולמת את העוגיות האלה כבר די מזמן. מאז הספקתי לקנות תבנית מגניבה מאליאקספרס כדי לדחוס את הבצק לצורת מלבן...
מיקרו
קינוח שוקולד ושיבולת שועל במיקרו
נכון שלפעמים בא לנו איזה משהו טעים, חמים ומנחם? ואם כבר לא מושחת, כדי שנרגיש טוב עם עצמנו… אז כזה:...
התחל צאט
צריכים עזרה?
היי, כאן יערית
אפשר לשלוח הודעה ונשמח לעזור...