קרמבל תפוחים

פעם בכמה זמן, בתדירות גבוהה יחסית, אני מכינה את הקינוח הזה, לאחר ארוחה בשרית. הוא טעים ומתאים בדיוק, לצד כדור גלידה וניל ומעט סירופ מייפל (טבעי).

מאז שלמדתי להכין אותו, הוא לא עוזב את המטבח שלנו… כבר 20 שנה!

 

מצרכים:

6 תפוחים קלופים ופרוסים

35 גרם סוכר

3 גרם קינמון

מיץ מחצי לימון

 

לקרמבל:

90 גרם קמח

60 גרם קוואקר

100 גרם סוכר חום דמררה

80 גרם שמן

 

אופן ההכנה:

נקלף ונפרוס 6 תפוחים.
נוסיף להם סוכר, קינמון ומיץ מחצי לימון. נערבב ונעביר לתבנית.
בקערה נערבב קמח, קוואקר, סוכר חום דמררה ושמן, למרקם פירורים עבים.
נפזר את הקרמבל מעל התפוחים ונאפה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות, 45 דקות.
נגיש חם!
תודה למשפחת אלשטיין שלימדה אותי להכין את הקינוח המושלם הזה לפני 20 שנה, כשהייתי בת שרות בירושלים.

 

7.9.23

סדנאות

יום שישי 27.9.24 בשעה 10:00
סדנת חגים

440

יום חמישי 12.9.24 בשעה 10:00
ארוחות בוקר

430

יום שלישי 17.9.24 בשעה 16:00
ארוחה ברגע

430

הרשמו ונעדכן על תאריכים קרובים
קורס קונדיטוריה

יום שלישי 24.9.24 בשעה 16:00
ארוחה מלאה מא-ת

430

רוצים סדנה רק עם המשפחה?

יום-הולדת? מסיבת רווקות או בת מצווה? ואתם גם קבוצה של 5 משתתפים ומעלה? ניתן לתאם סדנה פרטית רק לכם!

צאי מסאלה
עוגיות צ'אי מסאלה
אני חולמת את העוגיות האלה כבר די מזמן. מאז הספקתי לקנות תבנית מגניבה מאליאקספרס כדי לדחוס את הבצק לצורת מלבן...
מיקרו
קינוח שוקולד ושיבולת שועל במיקרו
נכון שלפעמים בא לנו איזה משהו טעים, חמים ומנחם? ואם כבר לא מושחת, כדי שנרגיש טוב עם עצמנו… אז כזה:...
התחל צאט
צריכים עזרה?
היי, כאן יערית
אפשר לשלוח הודעה ונשמח לעזור...